Mustad Eiendom

Velkommen til våre nye lokaler

Vi har flyttet fra ærverdige Fåbro gård til moderne lokaler i Lilleakerveien 8. Her sitter vi mer sentralt og tilgjengelig for våre kunder. Lokalene ligger i 1. etasje og er utformet med tanke på å bli en naturlig møteplass i bygget. Her kan man ta seg en kaffe og sette seg ned i loungen for et kort møte, eller bare litt avveksling.
Stikk gjerne innom og ta en titt videre innover i lokalene også.
Det er parkering for besøkende rett utenfor. Velkommen!

Gir stafettpinnen videre

Etter over 15 år som administrerende direktør i Mustad Eiendom går Halvard Øye av og overlater roret til Olav Line. Halvard har gjort en flott og solid jobb, og virkelig satt sine spor her i firmaet. I løpet alle disse årene må vi spesielt vise til ombyggingen av CC Vest, kjøpet av Granfos Næringspark, oppkjøpet av eiendommer opp mot Lilleakerveien hvor PGS har sitt hovedkontor samt utbyggingen for Statkraft. Olav Line skal nå videreføre de store utviklingsplanene for området og CC Vest.

En solskinnshistorie på CC Vest

Mustad Eiendom skal i samarbeid med Solel AS og Oslo kommune etablere solcelleanlegg på sagtanntaket på CC Vest.

Anlegget vil bestå av 1354 solcellepaneler og det er beregnet at det vil produsere 369 000 kWh i året. For leietakerne på CC Vest vil tiltaket medføre en reduksjon i felleskostnader på ca. 300 000 kr i året. Solstrømmen som blir produsert av solcellene tilsvarer strømforbruket til 16 eneboliger eller 1,5 millioner kjørte km med elbil i året.

CC Vest blir nå det første kjøpesenteret i Oslo med solceller, nummer 2 i Norge. Dette blir det 6. største solcelleanlegget i Norge. Prosjektet starter opp februar/mars og planlagt ferdigstilt mai 2017.

På sikt har Mustad Eiendom planer om å investere i flere solcelleanlegg da selskapet har ambisiøse miljømål, og et ønske om å utvikle Lysakerbyen på en klimavennlig måte.

CC Vest er kjent for sitt karakteristiske sagtanntak som har røtter tilbake til tiden da lokalene ble brukt til produksjon av festemidler. Den gangen var taket utformet for å slippe inn lys, uten å slippe inn varme fra direkte solinn

Vi skal utvikle en ny by mellom Oslo og Bærum og trenger flere flinke folk

Med utgangspunkt i en veletablert portefølje av kontor og handel skal vi nå videreutvikle den nye byen. Vi er engasjerte og trivelige kollegaer i et miljø som satser. Vi søker:

UTLEIESJEF - STILLINGEN ER NÅ BESATT
Trives du med å holde deg oppdatert i utleiemarkedet og næringslivet, sette deg inn i potensielle kunders virksomhet/behov, og proaktivt følge opp forretningsmuligheter? Da kan dette være stillingen for deg. Vi søker en seriøs, utadvendt og forretningsorientert utleiesjef med erfaring fra kontor og handel. Les mer her

TEKNISK TEGNER
Stillingen er nyopprettet og utgjør en viktig rolle i framtidig forvaltning av den nye byen. Les mer her

TEKNISK EIENDOMSSJEF - STILLINGEN ER NÅ BESATT
Liker du å jobbe med teknisk drift, forvaltning og vedlikehold av bygg, har erfaring med prosjektledelse og prosjektstøtte i forbindelse med utbygging, oppgraderinger og ombygging? Vi skal styrke det tekniske teamet med en teknisk eiendomssjef, for å bistå lederen for avdelingen. Les mer her

Informasjonsmøte om Lilleaker Vest onsdag 29. mars

Mustad Eiendom inviterer til informasjonsmøte onsdag 29. mars kl. 18.00, Sponhoggveien 2 / Stoppestedet.

Administrerende direktør, Olav Line, vil fortelle om våre planer for området. Lilleaker Boligutvikling og entreprenøren HENT vil informere om byggestart og fremdrift av boligprosjektet Lilleaker Vest.

Velkommen.

Fornyelse av gammel by – Bilbao på verdenstoppen

Styret i Mustad Eiendom er inspirert av Bilbao i Biskayabukten i Nord-Spania. Byen er hovedstad i provinsen Bizkaia og sentrum for Baskerland. Bibao har lykkes å omdanne en sliten, forurenset industriby på randen av ruin, til en av Europas viktigste kulturbyer! Byen er forskjønnet gjennom aktiv bruk av kunst og kultur. Alt ved hjelp av begavede arkitekter som har forstått grunnprinsippene bak enhver vellykket byutvikling. Mustad Eiendom tar med seg dette i sitt videre arbeid med byutvikling innenfor egne områder i nye Lysaker By

Befaring av gamlebyen i Bilbao med høybygg på 49 etg i bakgrunnen, fra venstre styremedlem Peter Groth, professor dr. philos. AHO Thomas Thiis-Evensen, styremedlem Stig L. Bech og adm. direktør Halvard Øye.

Lilleaker Vest utsolgt på rekordtid

Mustad Eiendom bygger sitt første boligprosjekt, Lilleaker Vest, i samarbeid med Profier AS. 208 leiligheter i Lilleaker Vest er tilnærmet utsolgt etter bare noen uker i markedet.

Eventyrlig

– Det har vært en eventyrlig interesse for disse leilighetene. Samtidig er det litt som forventet. Dette blir et flott boligområde med sin nærhet til god kommunikasjon, Lysakerelven med sine parkmessige grøntarealer og CC Vest i umiddelbar nærhet. Nå er det bare 8 flotte leiligheter igjen til salgs, sier markedsansvarlig for prosjektet, Kristen Rikter-Svendsen i Profier til Akersposten.

Les mer om prosjektet her.

Olav Line blir ny toppsjef i Mustad

Olav Line har vært leder for Selvaag Eiendom siden september i fjor, etter en overraskende avgang fra Norwegian Property. Nå velger han å fratre stillingen, for å ta over etter Halvard Øye som trapper ned etter en fantastisk innsats over mange år.

– Tiden i Selvaag Eiendom ble kortere enn planlagt, men jeg har fått en spennende mulighet i Mustad Eiendom som jeg ønsker å gripe, sier Line til Dagens Næringsliv. 

Vi er selvfølgelig veldig stolte over å få en så bra mann på laget. Line er på jobb første februar.