Mustad Eiendom

Nærområdet

Lysaker har vært et viktig knutepunkt for trafikk til og fra hovedstaden helt siden 1624 da det ble anlagt ny vei med bro til Christiania der Lysakerbroen ligger i dag. Navnet betyr egentlig «de lysende åkrene» og tok sitt navn etter Lysaker gård som lå vest for elven på sjøsiden av dagens E18.

Siden Mustad flyttet til området i 1875 har selskapet produsert alt fra spiker og øksehoder til margarin og kaffe. I dag er vi mest kjent for å være den største eiendomsaktøren i området. 

Lysakerelven har sitt utløp midt i Oslofjorden, med Sollerudstranda som naturlig samlingspunkt for både tur og strandliv. Med sitt rike laksefiske, idylliske badekulper og nett av tur- og sykkelstier danner også elven inngangen til Nordmarka og bynære naturopplevelser. 

 

På Lilleaker finner du en blanding av gammelt og nytt, høyteknologi og natur. 

Noe for enhver smak med mil på mil med tur- og sykkelstier til marka eller byen, bade- og fiskemuligheter i elva og et av landets beste kjøpesentre  vegg i vegg.  

CC Vest er mer enn et kjøpesenter.
Møteplassen for Oslo vest og Bærum øst.
90 flotte butikker og serveringssteder. 
Gratis, billettløs parkering. 
Hyggelig og praktisk.
 

Liker du å sykle, kan vi friste med sammenhengende sykkelveier fra både Oslo og Sandvika, og innendørs sykkelparkering. 

CC Vest

CC Vest er et lokalt kjøpesenter med internasjonale merkevarer, lokale spesialbutikker, velkjente kjedekonsepter, lokale kaféer og restauranter. CC Vest tiltrekker seg årlig 2,7 millioner besøkende fra Oslo vest og Bærum øst. 

CC Vest ligger i en gammel fabrikkbygning og siden åpningen i 1989 har det handlet om god smak.

Her kan handlende, i tillegg til en spennende variasjon av kjeder og selvstendige butikker, glede seg over et svært rikholdig Vinmonopol med status som spesialpol, en bugnende blomsterbutikk som er Norges mestselgende og en av byens beste matbutikker, Meny CC Vest. Legg til gode spisesteder og gratis parkering, så har du en komplett handleopplevelse for enhver smak og lommebok. Les mer og se alle butikker på ccvest.no.

34 butikker ledende på trender, mote, sko og tilbehør.

7 kafeer og spisesteder

Avstander og kollektivtilbud

Du er aldri langt unna noen ting når du er på Lilleaker.

Lysaker stasjon, et av landets best utbygde trafikknutepunkt, ligger en kort spasertur unna. Herfra har du praktisk talt verden for dine føtter med flytog, lokal- og regiontog, båt og busser som går så å si hele tiden. I tillegg kan du ta trikk nr. 13 fra Lilleaker stasjon.

Det er også enkel adkomst og godt tilrettelagt for bil. Er du av typen som trives best i frisk luft, sykler du til Aker Brygge på et kvarter.

Lysaker
Oslo
9 min  
Lysaker
Gardermoen
32 min  

Flytoget med avgang hvert 10. minutt

Lysakerelven

Lysakerelven skjærer gjennom landskapet mellom fossefallene Møllefossen og Fåbrofossen, og er et naturlig midtpunkt i området. Her kan du bade i hyggelige kulper, vandre hånd i hånd under løvtrær eller fiske laks og sjøørret til søndagsmiddagen. Det er også mye som skjer her, for eksempel daglig isbading på vinterstid, rafting, elvetrimmen og det årlige andeløpet.

For oss i Mustad Eiendom er det veldig hyggelig at så mange har oppdaget denne perlen av en elv, og vi håper stadig flere vil benytte seg av mulighetene elva gir.