Mustad Eiendom

Nærområdet

Lysaker har vært et viktig knutepunkt for trafikk til og fra hovedstaden helt siden 1624 da det ble anlagt ny vei med bro til Christiania der Lysakerbroen ligger i dag. Navnet betyr egentlig «de lysende åkrene» og tok sitt navn etter Lysaker gård som lå vest for elven på sjøsiden av dagens E18, men er mest kjent for sin industri, som Mustad har vært en stor del av.

Vi kom hit i 1875 og har produsert alt fra spiker og øksehoder til margarin og kaffe her. I dag er vi mest kjent for å være den største eiendomsaktøren i området. Med så mange generasjoner Mustad som har vokst opp i og rundt området, er det ikke til å unngå at vi har knyttet oss til det, og nå er vi endelig klare til å bygge boliger her slik at enda flere skal få oppleve hvilket flott sted dette er.

Her har du vakre turstier til både Bogstad og Tryvann, idylliske badekulper og fiskemuligheter i Lysakerelven, og fjorden ligger bare en kort spasertur unna. Og skulle suget etter storbyens gleder melde seg, er det bare å hoppe på en buss eller et tog, eller kanskje en sykkel. Det er i så fall flotte sykkelveier i begge retninger til både Oslo og Sandvika.

Velkommen skal du være! 

 

På Lysaker finner du en blanding av gammel og nytt, høyteknologi og natur. 

Noe for enhver smak med mil på mil med tur- og sykkelstier til marka eller byen, bade- og fiskemuligheter i elva og et av landets beste kjøpesentre  vegg i vegg.  

Fasjonable CC Vest med over 90 flotte forretninger og spisesteder er både praktisk og hyggelig. 

Liker du å sykle, kan vi friste med sammenhengende sykkelveier fra både Oslo og Sandvika, og innendørs sykkelparkering. 

CC Vest

Kjøpesenteret CC Vest har siden åpningen i 1989 vært kjent for sin avslappede atmosfære, personlige service og gode butikker. Her finner du alt fra kjente og kjære kjeder til mindre spesialbutikker, kafeer og spisesteder. CC Vest er i dag ledende innen mote og interiør og tiltrekker seg kunder fra hele Oslo vest og Bærum. 

CC Vest ligger i en gammel fabrikkbygning og har siden åpningen i 1989 levd opp til slagordet sitt: Det handler om god smak.

Her kan handlende, i tillegg til en spennende variasjon av kjeder og selvstendige butikker, glede seg over et svært rikholdig Vinmonopol med status som spesialpol, en bugnende blomsterbutikk som er Norges mestselgende og en av byens beste matbutikker, Meny CC Vest. Legg til gode spisesteder og gratis parkering, så har du en komplett handleopplevelse for enhver smak og lommebok. Les mer og se alle butikker på ccvest.no.

CC Vest er miljøfyrtårnsertifisert, og har tidligere blitt kåret til årets kjøpesenter.

34 butikker ledende på trender, mote, sko og tilbehør.

7 kafeer og spisesteder

Avstander og kollektivtilbud

Du er aldri langt unna noen ting når du er på Lysaker.

Lysaker stasjon, et av landets best utbygde trafikknutepunkt, ligger en kort spasertur unna. Herfra har du praktisk talt verden for dine føtter med flytog, lokal- og regiontog, båt og busser som går så å si hele tiden. I tillegg kan du ta trikk nr. 13 fra Lilleaker stasjon.

Det er også enkel adkomst og godt tilrettelagt for bil. Er du av typen som trives best i frisk luft, sykler du til Aker Brygge på et kvarter.

Lysaker
Oslo
9 min neste avgang 14:45
Lysaker
Gardermoen
32 min neste avgang 14:47

Flytoget med avgang hvert 10. minutt

Lysakerelven

Lysakerelven skjærer gjennom landskapet mellom fossefallene Møllefossen og Fåbrofossen, og er et naturlig midtpunkt i området. Her kan du bade i hyggelige kulper, vandre hånd i hånd under løvtrær eller fiske laks og sjøørret til søndagsmiddagen. Det er også mye som skjer her, for eksempel daglig isbading på vinterstid, rafting, elvetrimmen og det årlige andeløpet.

For oss i Mustad Eiendom er det veldig hyggelig at så mange har oppdaget denne perlen av en elv, og vi håper stadig flere vil benytte seg av mulighetene elva gir.