Mustad Eiendom

Lilleakerveien 2B - fantastiske etasjeplan med sjøutsikt og 2 min til Lysaker stasjon

Fasiliteter

Aircondition, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Beskrivelse

Attraktive kontorlokaler med flott utsikt til Oslofjorden.

Lokalene i dette bygget skal oppgraderes i samarbeid med nye kunder. Vi bidrar med vår arkitekt for å finne gode planløsninger, og vi har mange referanselokaler som kan inspirere til hvordan nettoip din bedrift ønsker å fremstå.

Byggets fellesfasiliteter som personalrestaurant, møteromssenter etc .skal oppgraderes og ferdigstilles til våren 2019, og bygget vil fremstå som svært attraktivt.

Gårdeier er Mustad Eiendom. Vi overtok dette bygget sommeren 2017, og har store planer for dette bygget og området rundt.

Beliggenhet

Bygget er plassert på Lilleaker, med kun 2 min gange til Lysaker stasjon, CC vest mm.

Eiendommen ligger er plassert tett opp mot Lysaker stasjon. Lysakerelven går rett nedenfor bygget, hvor det er tilrettelagt med flotte turstier for trim og rekreasjon.  Området som omgir Lilleakerbyen er oppgradert og omfatter både kontor, kjøpesenter og boligbebyggelse. Hyggelige omgivelser kombinert med svært sentral beliggenhet, gjør dette bygget til et av de mest attraktive i dette området idag.

Standard

Lokalene i begge etasjene er rensket ned til betongen, slik at ny kunde vil få tilpassede lokaler i henhold til deres behov og ønsker - og med hjelpe fra vår interiørarkitekt. Alle tekniske anlegg vil være i henhold til dagens standard. Referanselokalene som er vist i bildene overfor er lokaler som nylig er pusset opp for andre kunder i Mustad Eiendom sin portefølje på Lilleaker/Lysaker.

 

Innhold

Bygget har et lekkert og representativt inngangsparti med bruk av steinfliser, parkett og treverk. Her finner du idag et felles møteromssenter med møterom og auditorium fullt innredet etter dagens krav.  I underetasjen ligger et treningsrom med topp moderne treningsutstyr. I tilknytning til treningsrommet finner man et dusj- og garderobeanlegg.  Disse fellesfasilitetene skal oppgraderes i løpet av 2018, slik at det vil fremstå som noe av det mest attraktive du finner på Lilleaker/Lysaker idag.

Lilleakerveien 2 B
Byggeår
2001
18 200
Type
Næring
Ledig
1013 - 1380m²

Nærområdet

Avstander

Lysaker knyttes til Oslo, Asker og Gardermoen med E18 og et velutbygd kollektiv- og sykkelvei-nett.

Lysaker
Oslo
9 min  
Lysaker
Gardermoen
32 min  

Flytoget med avgang hvert 10. minutt

Rekreasjon

På Lysaker finner du en blanding av gammel og ny bebyggelse, høy-teknologiske løsninger og nærhet til naturen

Sammenhengende sykkelveier fra Oslo Sentrum og innendørs parkering.

Lysakerelva med turstier til Bogstad­vannet og Tryvann, samt muligheter for padling, bading og fiske.

Shopping

CC Vest kjøpesenter ligger 5 min. gange unna og tilbyr.

34 butikker med klær, sko og tilbehør.

10 Kafeer og spisesteder, vinmonopol og en av Oslos beste matbutikker.