Mustad Eiendom

Nærområdet

Lysaker har vært et knutepunkt for trafikk til og fra hovedstaden helt siden 1624, da det ble anlagt ny vei med bro til Christiania - der Lysakerbroen ligger i dag. Navnet Lysaker har sin opprinnelse fra begrepet om «de lysende åkrene», og tok sitt navn etter Lysaker gård som lå vest for elva, på sjøsiden av dagens E18.

Siden Mustad flyttet til området i 1875 har selskapet produsert alt fra spiker og øksehoder til margarin og kaffe. I dag er vi mest kjent for å være den største eiendomsaktøren i området. 

Lysakerelva har sitt utløp midt i Oslofjorden, med Sollerudstranda som naturlig samlingspunkt for både tur og strandliv. Med sitt rike laksefiske, idylliske badekulper og nett av tur- og sykkelstier danner markerer også Lysakerelva inngangen til Nordmarka, med sine bynære naturopplevelser. 

 

På Lilleaker finner du en blanding av gammelt og nytt, høyteknologi og natur. 

Milevis med tur- og sykkelstier til marka eller byen,
bade- og fiskemuligheter i elva - og alt du finner på CC Vest

CC Vest er mer enn et kjøpesenter.
Møteplassen for Oslo vest og Bærum øst.
90 butikker og serveringssteder. 
Gratis, billettløs parkering. 
Hyggelig og praktisk.
 

Liker du å sykle, kan vi friste med sammenhengende sykkelveier fra både Oslo og Sandvika, og innendørs sykkelparkering. 

CC Vest

CC Vest er et lokalt kjøpesenter med internasjonale merkevarer, lokale spesialbutikker, velkjente kjedekonsepter, lokale kaféer og restauranter. CC Vest tiltrekker seg årlig 2,7 millioner besøkende fra Oslo vest og Bærum øst. 

CC Vest ligger i en gammel fabrikkbygning og siden åpningen i 1989 har det handlet om god smak.

Her kan handlende, i tillegg til en spennende variasjon av kjeder og selvstendige butikker, glede seg over et svært rikholdig Vinmonopol med status som spesialpol, en bugnende blomsterbutikk som er Norges mestselgende og en av byens beste matbutikker, Meny CC Vest. Legg til gode spisesteder og gratis parkering, så har du en komplett handleopplevelse for enhver smak og lommebok. Les mer og se alle butikker på ccvest.no.

90butikker ledende på trender, mote, sko og tilbehør.

10 kafeer og spisesteder

Avstander og kollektivtilbud

Du er aldri langt unna noen ting når du er på Lilleaker.

Lysaker stasjon, et av landets best utbygde trafikknutepunkt, ligger en kort spasertur unna. Herfra har du praktisk talt verden for dine føtter med flytog, lokal- og regiontog, båt og busser som går så å si hele tiden. I tillegg kan du ta trikk nr. 13 fra Lilleaker stasjon.

Det er også enkel adkomst og godt tilrettelagt for bil. Er du av typen som trives best i frisk luft, sykler du til Aker Brygge på et kvarter.

Lysaker
Oslo
9 min  
Lysaker
Gardermoen
32 min  

Flytoget med avgang hvert 10. minutt

Lysakerelva

Lysakerelva renner gjennom landskapet mellom fossefallene Møllefossen og Fåbrofossen, Elva er områdets største ressurs - fra langt tilbake. Her kan du bade i idylliske kulper, løpe i variert terreng, gå tur eller fiske laks om du har fiskekort. Her kan du delta i det årlige Elveløpet eller følge endenes kappløp i regi av Lions.